Digitaalinen Muutos

Tarjoamme luotettavia ja skaalautuvia täyden palvelun ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä kasvattamaan tehokkuuttaan ja tuloksiaan

Aloita yrityksesi elinkaari, skaalaus ja kasvu

Avustamme pieniresurssisia startup-yrityksiä AWS-krediiteillä, teknisellä tuella ja koulutusohjelmilla, jotta ne saavuttaisivat tavoitteensa

Investoi toimisto-ohjelmistoihimme ja moninkertaista yrityksesi arvo

Tarjoamme lukuisia toimisto-ohjelmistoja, jotka auttavat yrityksiä nostamaan tuottavuutta, parantamaan yhteistyökykyä ja lopulta kasvattamaan yrityksesi arvoa.

AWS-sertifikaatin koulutusohjelmat ja kurssit

Tarjoamme AWS-sertifikaattiin tähtäävää koulutusta, joka on laatutasoltaan huippuluokkaa ja valmistelee sinut AWS-testiä varten.

Meidän kumppanimme

Meistä

Keitä olemme

Genese Solution on Amazon Web Services -pilvipalvelun virallinen pilvikonsultoinnin palveluntarjoaja. Tavoitteemme on kehittää kokonaisvaltaista tuotesuunnittelua ja digitaalisia liiketoiminnan palveluita tarjotaksemme niitä yhtiöille ja startup-yrityksille ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. Tarjoamme asiakkaillemme ja sidosryhmillemme sekä liiketoiminnallista että teknistä tukea, josta vastaavat asiantuntevat kansainvälisesti sertifioidut insinöörimme sekä liiketoiminnan ammattilaisemme.

Palvelut

Toimintamme

Panostamme suuresti asiakkaidemme menestykseen kehittämällä kokonaisvaltaisia teknologisia järjestelmiä, jotka auttavat yrityksiä kasvamaan ja muuntautumaan. Tarjoamme kattavan digitaalisen alustan, joka sisältää mm. maailmanluokan ohjelmistoja, pilvipalvelualustoja, toimisto- ja tiimityöohjelmistoja, valvontatyökaluja, mahdollisuuden suorittaa ulkomaanmaksuja ja pilvipalvelurahoituksen startup-yrityksille sekä monia muita palveluita.

Sertifioidut asiantuntijamme ja ammattitaitoiset ohjelmoijamme, jotka ovat teknisesti kyvykkäitä ja joilla on syvä ymmärtämys yritystoiminnasta, ovat valmiita työskentelemään kanssasi ja luomaan positiivisen muutoksen yrityksesi työnkulussa ja tuloksissa.

Pilvikonsultointi - ja palvelut

Tarjoamme alustariippumattomia pilvipalveluja ja -konsultointia alan parhaimpien ja tunnetuimpien nimien toimesta, ja asiantuntijamme auttavat yritystäsi toimintasuunnitelman teossa, muutoksen ajoittamisessa ja etenemisessä. Tämä tekee yrityksesi kohtaamasta harppauksesta nopeaa ja vaivatonta, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä maksimoimaan sekä kilpailukykynsä että innovatiivisuutensa.

  • Ammatilliset palvelut
  • Kustannusten ja turvallisuuden tarkastus
  • Hallittu tuki
  • Pilvimigraatio
  • Toimialat

Ohjelmistokehitys

Olemme kokenut ja luotettava ohjelmistokehityksen yritys, joka on työskennellyt maailmankuulujen brändien, PK-yritysten sekä startup-yritysten kanssa ohjelmistokehityksen yhteistyökumppanina ja auttanut niitä kehittymään digitaalisen vallankumouksen taipaleella huippuluokan ratkaisujen avulla, mikä on kokonaisuudessaan vaikuttanut niiden liikevoittoon kasvavasti.

  • Sovellus kehitys
  • Mobiilisovellus
  • Web suunnittelu ja kehitys
  • Hakukoneoptimointi
  • Omistautunut tiimi
Toimialat

Olemme työskennelleet lähes vuosikymmenen ajan seuraavien teollisuudenalojen kanssa

Jokaisella toimialalla on omat haasteensa. Tätä silmällä pitäen insinöörimme hyödyntävät uusinta teknologiaa luodakseen tarkoitusta varten rakennettuja ratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaidemme erityistarpeiden ja vaatimusten mukaisiksi.

Muunna yrityksesi digitaalinen maisema tänään